Hoe werkt het

In vijf stappen een woortret

Stap 1
Mail mij met een aanvraag (zie contactpagina). Geef daarbij aan, of het woortret voor een vriend/familie-lid is of een collega. Geef ook aan of je een volledig woortret wil waarbij ik de tekst schrijf, of dat je een bestaande tekst aanlevert van minimaal 400 woorden.

Stap 2
Als je een volledig woortret wil dan ontvang je van mij per e-mail een vragenformulier. Als je de persoon goed kent, duurt het invullen ervan ongeveer 15 minuten. Je kunt het vragenformulier tussentijds opslaan mocht je er meer tijd voor nodig hebben. Mocht jouw woortret gemaakt worden van een eigen tekst, stuur dan meteen een portretfoto en de tekst op, dan kan ik meteen aan de slag.

Stap 3
Als je alles hebt ingevuld wordt het vragenformulier aan mij verzonden en ga ik aan de slag. Stuur een duidelijke portretfoto (in hoge resolutie, 300 dpi). Let op dat de persoon op de foto geen wit draagt en zorg ervoor dat het hele gezicht te zien is.

Stap 4
Drie dagen nadat je het vragenformulier hebt ingevuld en geretourneerd ontvang je van mij een eerste tekstversie voor de correctieronde. Je kunt daarbij aangeven of er dingen niet kloppen of wat je liever anders zou willen.

Stap 5
Vervolgens ga ik de tekst aanpassen en grafisch bewerken in de gezichtsvorm.  Na nog eens twee á drie dagen komt het per post naar je toe. 

Wil je graag een woortret geven, maar vindt de gebeurtenis al binnen een paar dagen plaats? Geef dan een bon cadeau!