Hoe werkt het

In vijf stappen een woortret

Stap 1
Mail mij met een aanvraag (zie contactpagina). Geef daarbij aan, of het woortret voor een vriend/familie-lid is of een collega en wanneer het af moet zijn.

Stap 2
Je ontvangt van mij per e-mail een vragenformulier. Als je de persoon goed kent, duurt het invullen ervan ongeveer 15 minuten. Je kunt het vragenformulier tussentijds opslaan mocht je er meer tijd voor nodig hebben.

Stap 3
Als je alles hebt ingevuld wordt het vragenformulier aan mij verzonden en ga ik aan de slag. Stuur direct per e-mail ook een duidelijke portretfoto (in hoge resolutie, 300 dpi). Let op dat de persoon op de foto geen wit draagt.

Stap 4
Na twee á drie dagen ontvang je van mij een eerste tekstversie voor de correctieronde. Je kunt daarbij aangeven of er dingen niet kloppen of wat je liever anders zou willen. Ook hoor ik graag of je de standaard vorm wilt (A5 of A4 in houten witte of zwarte lijst) of op een andere manier.

Stap 5
Vervolgens ga ik de tekst aanpassen en grafisch bewerken in de gezichtsvorm.  Na nog eens twee á drie dagen komt het per post naar je toe. 

Wil je graag een woortret geven, maar vindt de gebeurtenis al binnen een paar dagen plaats? Geef dan een bon cadeau!